Saturday, October 31, 2009

E.X.A.M.

0 comments
aduh..bila dah dekat ngn hujung2 sem ni paham2 la. benda yang paling menyeksa kepala otak student dah datang. apa lagi if bukan exam.

aku baru je pas dua paper exam, aritu exam research methods, arini lak motivation n leadership. yang leadership nie lak aku study 2 hari siap baca berulang kali tu, tgok terms yang penting aleh aleh.... arini msuk exam tengok ketas soklan pergh..benda yang tak patut kuar dia leh tanya lak lam exam.
yang theory macam2 tu aku hafal siap leh aku kuarkan sejibik2 tak ditanya. yang soklan objective lak leh tanya benda yang tricky. tapi ada gak soklan senang jawab di tanya..tak mencabar langsung la. sekarang aku da lagi 3 paper exam nak kena struggle to jawab. paper aku yang akan datang lak pada 6 nov, 9 nov, and 15 nov nie. aku blik penang 17 nie. konvoi nek moto.

ni yang lagi kesian kat budak2 umah aku nie.. paper exam dowang tak banyak gap sangat, ahad ada isnin pun ada.. pastu minggu depan pun sama gak. cian kat dowang. nak baca smpi takda gap langsung. nasib bek aku dah lepas dah. lagipun aku skrang kena struggle untuk grad on time and achieve aku nyer target.
 

myfizzster Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template