Friday, August 14, 2009

Fishing Trip Pulau Angsa..Best Giler!

2 comments


















Post Mortem at HKL - Assignment Law

0 comments



Cluz Medical Terminology

0 comments




Bachelor Of Health Admin - Final Strike!

0 comments











The Future Top Managers in Healthcare Industry.


The bestest team ever in health administration.

Love y'all guyz...


Wednesday, August 12, 2009

Sweet...

0 comments

No matter what happens I will love you....always!

Here goes the flower for you..

Really sweet isn't it?

Monday, August 10, 2009

America's Best n' Worst AirPort

0 comments












America's Best Airports 2009
Salt Lake City (SLC)
Portland (PDX)
Washington, D.C. (DCA)
Minneapolis St. Paul (MSP)
Los Angeles (LAX)
San Diego (SAN)
Tampa (TPA)


America's Worst Airports 2009
Newark (EWR)
Chicago (ORD)
Miami (MIA)
Dallas Ft. Worth (DFW)
New York (LGA)
New York (JFK)

Thursday, August 6, 2009

Tips Lupakan Ur Damn Ex!

2 comments

Cara nie aku harap korang dapat buat n berkesan la. Aku juz nak tolong je.

Fes:
Cari la kawan n try to talk with n luahkan la..

Seken:
Cmon' la bro, sis, dari memikior hal ur ex tu lagi banyak hal yang leh pk lagi contohnya kewangan korang ke, study korang la.. masa depan lagi penting la.

Terd:
Alih perhatian korang dengan buat benda-benda best cam g clubbing ke, buat lompat katak ke men domino ke kira rumput kat stadium bukit jalil ke..

Foth:
Try cari hobi yang lagi best dari mengumpul setem..ramai dah buat dah.. Cari hobi yang mencabar baru best.

Fif:
Exercise la. Pergi Gym, bina badan tu. Tambah otot-otot tu bagi naik..biaq nampak mantap.

Sik:
Buat bersungguh dalam apa jua benda yang korang buat tu, contohnye time makan, makan betol2...sumbat habis2.

Las:
Korang kuar la date ngn orang lain or kuar hangout ngn kawan2..make ur life more enjoyful..

Comfort Kawan Yang Baru Je Breakup

0 comments
Pertama:
Korang kena la spend time dengan dia personally.. Cari masa juz untuk berdua je.


Kedua:
Biar kawan kamu yang baru break up tu luahkan apa yang dia rasa. Korang jadi gud listener la. If dia tak mau cakap try la pujuk dia. Jangan bagi dia pendam.

Ketiga:
Alihkan perhatian dia. Dengan korang buat, ajak la g tgok movie.. buat bumjee jump ke.. g bercuti ke.. g main guli or pondok-pondok ke..

Keempat:
Try la korang urut-urut2 bahu dia je..try buat facial kat dia ke.. buat dia jadi relax. so tak la rasa pain tu sangat kan.

Kelima:
Gtaw dia yang the greatest healer is the time. Of course bertemu Ilahi adalah lebih baik..p la amik air sembahyang pastu solat. minta kedamaian hati..
 

myfizzster Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template