Thursday, July 16, 2009

Harry Potter Incoming!

0 comments














Korang dah tengok Harry Potter n Half Blood Prince? Memang best kan..even ada slow sket..


Ok. harry potter n the deadly hallows nie tengah dalam penggambaran. Untuk movie cite nie kan, dia ada 2 episod movie.
HPATDH 1 n 2.

So pasni korang tungu la.
dia kuar dalam tahun depan n 2011. ikut chronology episod ye..tak sabar nak tgok cite harry nie. nanti harry kawin ngn adik ron weasley dapt anak 3 orang.

Harry buh nama anak dia sempena nama parent dia, james n lily potter n lagi satu sempena albus dumbledore. James potter, lilly potter n albus potter.

Korang tunggu tau. kena tengok nie

Tuesday, July 14, 2009

Don't Break It

0 comments

Little Kitten

0 comments









Ok. yang sebelah kiri anda belah atas, itu ialah Oyen, dia suka gesel kat binatang yang berbulu cam dia gak. Tak kira apa jua jenis ewan pun. Rabbit tu plak namanya Toyenyen.. Sama kaler dengan Oyen. Kawan baik la orang putih cakap.

Ok. yang sebelah kanan pulak tu adalah barisan peranjurit yang bakal melindungi dunia kucing.
Dari kiri: Sarjan Telabu, Chief Choreng, Kolonel McTowen, General Tohalko, yang kat belakang tu Mejar Teloren..pemalu sket tapi ganaz..

Kucing o..Kucing

0 comments










Kucing nie sangat comel...anak kucing la.
Tapi bila dah besaq erm..dok je buat anak2 je banyak.
Peringatan: Sentiasa perhatikan apa yang kucing anda buat.

Monday, July 13, 2009

Two Darths

0 comments









Darth Obama are on the good side. But he has been manipulated by Darth Cain to the dark side.

See the continue of this movie next summer!

cePaT nGaku aNak

0 comments










Cepat ngaku! Anak sape nie. Mak bapak dia tak ajar adab ke kat tempat public camne.


Anak sapa nie?

Malaysia Loves War!

0 comments

Setelah 4 tahun aku menghantar tupai belaan aku ke Amerika, sPooky nama dier, dia telah berjaya membawa pulang pingat Most Heroic Soldier dari Presiden Bush.

So bagi rakyat Malaysia sekalian, berbanggalah!
Malaysia Boleh Berperang!

Ape itu Pussy Cat

0 comments

Korang tau ape maksud pussycat...?
Ala aku bet korang tau punya la. Contohnya Pussy Cat Doll.

Ni la maksud hakiki pussycat yang sebenarnya.

So korang pas nie hati - hati la bila orang cakap nak tengok lagu pussy cat doll.

Sunday, July 12, 2009

G.I JOE

0 comments













Ape itu G.I.J.O.E. Baca di bawah:


Global Integrated Joint Operating Entity against the evil forces of the organization known as Cobra.

Little Superb Guinea Pigs!

0 comments
















Armed with the latest high-tech spy gear, a guinea pig named Darwin (Sam Rockwell) and his team of specially trained rodents are often the last line of defense against chaos and destruction. But when the government shuts them down and ships them off to a pet shop, Darwin and his gang will have to find a way to break out and prevent a mad billionaire (Bill Nighy) from taking over the world.

Harry's BACK!

0 comments

Voldemort is tightening his grip on both the Muggle and wizarding worlds and Hogwarts is no longer the safe haven it once was. Harry suspects that dangers may even lie within the castle, but Dumbledore is more intent upon preparing him for the final battle that he knows is fast approaching.

Together they work to find the key to unlock Voldemort’s defenses and, to this end, Dumbledore recruits his old friend and colleague, the well-connected and unsuspecting bon vivant Professor Horace Slughorn, whom he believes holds crucial information. Meanwhile, the students are under attack from a very different adversary as teenage hormones rage across the ramparts.

Harry finds himself more and more drawn to Ginny, but so is Dean Thomas. And Lavender Brown has decided that Ron is the one for her, only she hadn't counted on Romilda Vane's chocolates! And then there's Hermione, simmering with jealously but determined not to show her feelings.

Meet Me aT...

0 comments




add aku thru this email: lycanthromancer21@yahoo.com

 

myfizzster Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template