Tuesday, March 31, 2009

Ini Awek Aku..

0 comments


















Dis is my love one that i'm always date with her every single nite! HP CQ50. You know what? Tiap2 malam jugak aku tido dengan dia, she always next to me when i wake up. huhuh.. She came to my life in September last years.. I love you sayang...


Bakal Lover No.2 Aku

2 comments







Inilah handphone idaman aku.. Samsung Innov8. aku target dalam 2 tahun nie aku dapat memilikinya.. Kalau korang nak cepat aku guna handphone nie korang donate la sorang RM1 kat aku.. Lagi cepat la aku dapat.. hehehehehhe

Saturday, March 28, 2009

Darth Vader di Cursed!

0 comments





















Kepada sesiapa yang begitu "obsession" sangat-sangat dengan Darth Vader, ini merupakan gambar terbaru Darth Vader yang telah di sumpah menjadi sort of dog kerana telah melanggar pantang larang planet Nameck dengan mencuri Mutiara Naga. ("sebenarnya, dragon ball ada 7 biji kesemuanya")

Bismillah n' Teguk 3x

0 comments
















Please baca bismillah sebelum minum air dalam gelas tu. Pastikan anda 3x teguk air tu ye.. if tak inilah hasilnya. Kemungkinan air yang anda minum itu mempunyai katak hijau di dalamnya.

Twist Lick Dunk!

1 comments














Errm...sedapnye eskrem nie..slurrp slurrp..
Nak lagi! Nak lagi!

It's Awesome!

0 comments

The best thing nature can distract me from this modernization is the Lightning! Why? It is the best nature can give it to me in view of beautiful, sparks and life..
 

myfizzster Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template