Tuesday, December 30, 2008

Is no Islam in ourselves?

0 comments
Look..what happened just few days ago at palestin... israeli fucking troops bombing the gaza city. is OIC taking any action.. macm hampeh! nama je pertubuhan negara islam ...tapi apa yang depa buat kat orang islam? mcm merelakan ja! islam pada nama tapi kafir pada tindakan. umat islam masih tak sedar2 lagi ka dengan ancaman kat dunia islam sekarang ni? ketua OIC pun kecut perut denga amerika n israel. bengong btol la!
Yang kat malaysia ni sibuk dengan islam hadhari..bukan islam yang nabi bawak! sibuk dengan undang2 demokrasi, kapitalis, sosialis la dan macm2 lagi..tapi undang-undang allah apa yang depa amik peduli? bangkang gila2 macm orang tak dak agama! Hukum allah yang patut kita perjuangkan bukan undang2 rekaan manusia. Yang bangsa melayu dok sibuk pasal jangan main api dengan bangsa melayu..depa ni tak sedaq tambah2 UMNO! perjuangkan bangsa bukan agama... Nabi penah bersabda"perjuang bangsa, bangsa itu akan binasa..maka perjuangkanlah agama!" Manusia dok sibuk dengan human rights tapi for those muslim out there do they care about Allah rights? langsung tak!
wahai umat islam bangkit dan berperang berjihad di jalan allah!

Monday, December 29, 2008

Welcome to All Bloggers

0 comments

Assalamualaikum w.b.t and welcome to you for viewing my blog. This my next step in order to stay connected with you out there and the rest of the world. Move aligns with the state-of-the-art technology and communication much to offer, it’s been great to have a blog. Being teenager and still keep growing to be matured, through blog, I use it as a medium for me to voice out what exactly my mind said, expressing my point of view, sharing-exchanging the information and stay in touch with everyone out there.

Myfizzster.blogspot.com actually has no specific theme for blog in expressing any issues. Being a human and citizen, I can express what cross my mind because the world we live in has no any connection boundaries. It’s been great to me to be a part of blogger community. So you, let’s read, share and express what is in your head! We all are connected!!

Hepi Neu Year....

0 comments

Assalamualaikum w.b.t to all who view my blog. Thanks so much for you priceless attention to stop by at my blog. Erm..rasanya tahun baru dah nak datang and aku harap sume dah pasang azam tahun baru la.. kepada yang blum pasang azam cepat2 la pasang azam tuh…nanti tak dapat nak target apa yang diinginkan, btol tak? Ha? Tanya aku apa azam aku. Owh azam aku tahun baru nie aku nak cari duit, kumpul and….ENJOY!!! hahaha….

Ha..kepada classmates aku yang skrang kita sume nak msuk semester 4 nie aku ucapkan WELCOME TO NEW SEMESTER!!! Aku harap we all can stay together forever… Batch kita memang happening la…love you all guys! TAK SABAQ NAK JUMPA HANG PA SEMUA… !! Ha! Also to my juniors especially from uitm perak aku ucapkan SELAMAT DATANG ke uitm shah alam…the university of problem and ke shah alam..the city of havoc and money money…heheheh…. Korang juniors tu tegurla senior nie…takkan la korang tak kenal aku kot..dok tolong hangpa gak time aku praktikal dulu. Jangan la lupa plak ye… aku stay the same.. aku tak brubah.. hampir terlupa plak aku kat budak2 junior yang aku kenal aku harap rayuan msuk uitm hangpa diterima..so leh la kita jumpa and enjoy! For those new freshie…dah msuk shah alam nie..buatlah yang terbek untuk masa depan anda dan keluarga anda mengharap yang terbaik.. macm Benjamin Franklin cakp “demand the best from yourself because others demand the greatest of you”..


 

myfizzster Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template